PANNENKOEKHUIS ONS DORP

Recentebeoordeling


4 sterren uit 19 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Pannenkoekhuis Ons Dorp. Meer weten? Ontdek meer

5 jul 2024 om 20:36 Heerlijke pannenkoeken kan je zelf niet voor staan bakken.
29 jun 2024 om 17:39 T eten werd binnen tijd door een vriendelijke medewerker bezorgd.Wat een beetje jammer was dat de pannenkoek koud was. Vandaar 4 sterren, maar de smaak was goed en gelukkig kun je pannenkoeken ook koud ete/opwarmen.De bitterballen waren 'n verrassing
25 jun 2024 om 18:32 Pannenkoeken waren warm, bitterballen ook. Alles zeer smakelijk. Zeker voor herhaling vatbaar. 15 min bezorgtijd gekozen omdat het op het afgesproken tijdstip afgeleverd is.
7 jun 2024 om 19:48 bezorger kwam 20min te laat dan afgesproken tijd stip! ivm lunchpauzes is dit zeer kwalijk, ik ben erg ontevreden. eten was ook niet wat ik verwacht had.. voor het prijs wat ik betaal verwacht ik ook kwaliteit aan smaak
30 mei 2024 om 18:52 Heerlijk
16 mei 2024 om 17:55 They make the best Schnitzel I have ever had in The Netherlands. Everything else(pancakes, salad) was also on point and tasted fresh. Thank you.
30 apr 2024 om 19:33 3 lekkere pannenkoeken besteld samen met een borrelgarnituur. Alles goed van smaak en kwaliteit en ook nog eens goed warm bezorgd. Voor herhaling vatbaar.
26 apr 2024 om 22:15 Helemaal top!
25 apr 2024 om 0:28 Goed en lekker eten. Snel geleverd
23 apr 2024 om 21:51 Snitzel was rauw
19 apr 2024 om 21:07 Goede verpakking, doos met isolatie en pannenkoek daarin op stevig kartonnen bord. Kersen apart verpakt in stevig aluminium doosje met deksel. Poedersuiker en stroop ook apart verpakt. Pannenkoeken niet te dun. Waren ook goed warm. Nog eens? Zeker!!!
4 apr 2024 om 19:54 Heerlijke pannenkoeken. Rijk belegd, goede temperatuur, snelle bezorgtijd en goede prijs. Een dikke aanrader!